Doodsoorzaak van bekende 'John Wick'-acteur (60) bekend

Doodsoorzaak van bekende 'John Wick'-acteur (60) bekend

We krijgen Lance Reddick toch nog een paar keer te zien.

Op dit moment is acteur Lance Reddick in de bioscoop te zien, in de keiharde actiefilm John Wick 4. Helaas is de acteur niet meer onder ons, aangezien hij vorige maand overleed. Nu weten we de doodsoorzaak.

Reddick had al langer last van ischemische hartklachten. Dit zorgt ervoor dat bloedtoevoer naar de hartspier onvoldoende is, meestal door vernauwingen of verstoppingen van de kransslagaders. De meest voorkomende indicatie is een zwaar drukkend gevoel op de borst. Afgelopen 17 maart werd dit Reddick helaas fataal.

CV
De laatste jaren stond Reddick volop in de spotlights, voornamelijk vanwege zijn rol in de John Wick-franchise, maar dat was lang niet alles.

De geliefde acteur was ook te zien in de uiterst populaire serie The Wire, maar ook in andere grote series zoals o.a. Bosch en Lost. Ook speelde hij een rol in de blockbuster Godzilla vs. Kong.

Meer
Ondanks het feit dat Reddick is overleden, heeft hij voor zijn dood nog de nodige projecten afgerond, waardoor we hem toch nog te zien zullen krijgen. Zo zal hij over niet al te lang opduiken in de White Men Can't Jump-reboot op Hulu, maar dat niet alleen.

Ook speelt hij niemand minder dan Zeus in de Disney+ serie Percy Jackson and the Olympians én zal hij nog een enkele keer opduiken als zijn geliefde John Wick-personage Charon in de spin-off Ballerina.

NieuwsFilm

meest populair