Nicolette van Dam springt behoorlijk in het oog

Nicolette van Dam springt behoorlijk in het oog

Je kan er nu ook zo bijlopen als de geliefde presentatrice.

Nicolette van Dam is al jarenlang een bekende BN'er. De actrice brak al op jonge leeftijd door in de serie ZOOP en had vanaf toen de rollen voor het oprapen. Als model kan ze echter ook behoorlijk goed uit de voeten. Dat toont ze nu weer eens opnieuw aan.

Van Dams acteercarrière staat momenteel op een laag pitje, voornamelijk omdat ze de laatste jaren actief is al presentatrice. Ook zien we haar vaak langskomen op sociale media, aangezien ze samen met haar man, Bas Smith, de nodige goede doelen steunt en deze zo in het zonnetje kan zetten. Dit is echter niet de enige reden waarom ze Instagram gebruikt.

Kiekjes
De 38-jarige van Dam, die maar liefst bijna 1 miljoen volgers heeft op Instagram, kwam weer eens met verschillende foto's, waarin ze zelf straalt. De reden hiervoor? De BN'er heeft haar eigen kledingcollectie in de Shoeby winkels liggen, dus daar maakt ze even reclame voor.

Zo schrijft ze: "Laat dat zonnetje maar komen! Vanaf NU is m'n nieuwe MINI-ME collectie ONLINE en id @shoeby winkels verkrijgbaar. Stoer in jeans of zwierig in het roze, alle sets zijn heerlijk te combineren".

Bekijk de foto's waarin Nicolette van Dam poseert hieronder!



NieuwsFilm

meest populair