Matt Damon houdt overleden collega in ere met bijzondere tattoo

Matt Damon houdt overleden collega in ere met bijzondere tattoo

De overleden acteur heeft die tattoo zelf ontworpen

Matt Damon, de acteur uit Jason Bourne en Air, en zijn vrouw hebben dezelfde tattoo laten zetten. Die tattoo bevat de initialen van de overleden Heath Ledger.

Matt speelde in 2005 samen met Heath in de film The Brothers Grimm. Matt vertelde eerder in interviews dat Heath altijd over liep van creativiteit en dat hij de beste acteur was die hij kende. Heath overleed in 2008 na een voorgeschreven dosering medicijnen.

Een speelse tattoo
Matt bladerde bij een bekende tattoo-artiest wat ontwerpen door. Per toeval zag hij een speelse tattoo. Het bleek dezelfde te zijn, die Heath ook op een arm had staan. En Heath had hem zelf ontworpen.

Op een bovenarm heeft Matt Damon de namen van zijn dochters laten zetten en die van zijn vrouw. Daarnaast staat het ontwerp van Heath. Een speelse lijn die de initialen 'H' en 'L' bevat.

Een wakende engel
Volgens Matt scheen hij te fel voor deze wereld en was zijn dood niet nodig. Matt zegt: "Ik wilde gewoon iets van Heath. Die maffe krullerige lijn is als een engel die over mijn gezin waakt."

Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. In onderstaande YouTube-video toont Access Hollywood de verzameling tatoeages van Matt Damon.



NieuwsFilm

meest populair