Ster uit 'The Last of Us' heeft zak over haar hoofd voor haar nieuwe film

Ster uit 'The Last of Us' heeft zak over haar hoofd voor haar nieuwe film

Niet alleen je uiterlijk maakt je uniek

Deadline onthult dat Bella Ramsey, bekend van o.a. de hitseries The Last of Us en Game of Thrones de hoofdrol te pakken heeft gekregen in een periodedrama en zal spelen naast Dominic West, Ruth Negga en Fiona Shaw.

Een poster die samen met de aankondiging werd uitgebracht, laat Ramsey's personage met een zak over haar hoofd zien.



Waarom een zak over haar hoofd?
De periodedrama speelt zich af in de 17e eeuw en vertelt het verhaal van Barbara Field (Ramsey), een boerenmeisje geboren met een zeldzame aandoening waardoor ze volledig bedekt is met haar. In tegenstelling tot veel andere kinderen van haar status, is Barbara goed opgeleid en vindt ze een een plek op het hof van koning Charles II (West). Barbara ontmoet anderen met een ongewoon uiterlijk en streeft ernaar om dit het enigste is wat haar uniek maakt. Het meisje ontmoet de beroemde actrice Nell Gwyn (Negga), een minnares van de koning, die Charles wil bewijzen dat een persoon meer is dan alleen een uiterlijk. Barbara krijgt de hulp van haar nieuwe connecties en de beroemde toneelschrijver Aphra Behn (Shaw) om een toneelstuk op te voeren om de mening van het publiek te veranderen.

Buitengewoon opgewonden
Schrijver en regisseur Romola Garai vertelt enthousiast over de rol die o.a. Ramsey gaat spelen in de film: "Ik ben buitengewoon opgewonden om dit script, waar ik zoveel van hou en dat al zoveel jaren in mij leeft, naar het scherm te brengen. Barbara's diepe behoefte om zichzelf te uiten en gezien en gewaardeerd te worden door anderen... is van ons allemaal; Ik ben dolgelukkig en echt nederig om deze film te maken met zo'n ongelooflijke lijst van talent - ze hebben met zoveel intelligentie, gevoeligheid en liefde op Barbara en haar verhaal gereageerd."

Op dit moment is er geen releasedatum bekend voor Monstrous Beauty.

NieuwsFilm

meest populair