Dit is de prachtige 22 jaar jongere vrouw van Harrison Ford

Dit is de prachtige 22 jaar jongere vrouw van Harrison Ford

De twee sterren zijn al een tijdje samen.

Er worden wel regelmatig grapjes gemaakt over Leonardo DiCaprio en al zijn jonge vriendinnen, maar hij is lang niet het de enige acteur die 'hieraan doet'. Ook Harrison Ford is getrouwd met een veel jongere vrouw.

Ford, natuurlijk bekend van Star Wars, Indiana Jones en Blade Runner, liep in 2002 Calista Flockhart tegen het lijf. Zij is eveneens een actrice, al kennen de meeste mensen haar waarschijnlijk van de serie Ally McBeal, waarin zij de hoofdrol speelt.

Relatie
Toen de twee sterren begonnen te daten was Ford 60, maar Flockhart pas 38. Een tamelijk groot verschil dus. Toch ging het allemaal prima en lieten beide acteurs weten helemaal weg van elkaar te zijn.

Na 8 jaar 'gedatet' te hebben, besloten ze in 2010 te trouwen. Ze zijn vandaag de dag nog steeds samen, wat betekent dat Flockhart 58 is en Ford 80.

Foto's
Ford was natuurlijk decennialand een van de grote actiehelden in Hollywood en speelde in de ene na de andere Hollywood-blockbuster, maar ook Flockhart mocht er zijn. Zij speelde vaak de diva of het oogappeltje, want ze was en is nog steeds prachtig. Zie enkele foto's van de actrice hier.

Hier zijn juist weer meerdere kiekjes te zien van het bekende Hollywood-koppel.

NieuwsFilm

meest populair