Jenna Ortega deelt bloederige foto's op Instagram: wat is er aan de hand?

Jenna Ortega deelt bloederige foto's op Instagram: wat is er aan de hand?

Geen zorgen, het valt allemaal gelukkig reuze mee!

Jenna Ortega draait nog niet zo heel lang mee in Hollywood maar is nu al een bekende naam. Niet alleen heeft ze nu al een succesvolle acteercarriere, ook op sociale media is ze behoorlijk actief. Toch laten haar nieuwe foto's haar fans wel schrikken.

De 20-jarige Ortega wist hoge ogen te gooien in de serie You en kreeg vervolgens zelfs de hoofdrol aangeboden in de Netflix-serie Wednesday (het personage Wednesday Addams uit de fictieve The Addams Family).

Meer
Aangezien ook dit een groot succes was heeft de streaminggigant al besloten voor een tweede seizoen te gaan. Ortega heeft nu dan ook de rollen voor het oprapen en heeft o.a. al getekend voor de nieuwe Scream-film.

Ze lijkt druk bezig te zijn met de opnames van de laatstgenoemde griezelfilm. Op Instagram, waar ze maar liefs al bijna 41 miljoen volgers heeft, postte ze namelijk enkele foto's waarin ze volledig onder het bloed zit.

Geen zorgen
Het gaat hier gelukkig om niks serieus, maar een filmproject, hoogstwaarschijnlijk dus Scream. De franchise staat bekend om de behoorlijk bloederige scènes en zo te zien krijgt Ortega's personage het ook flink voor haar kiezen in de volgende film.

Ortega maakt gelijk gebruik van de gelegenheid om even reclame te maken voor het beauty product Neutrogena. De actrice heeft namelijk een lucratief contract bij dit bedrijf en blijkbaar zijn hun doekjes perfect om (nep)bloed mee weg te deppen.

Bekijk de foto's hier.

NieuwsFilm

meest populair