Sylvie Meis trekt bijna al haar kleren uit op nieuwe Insta-foto's

Sylvie Meis trekt bijna al haar kleren uit op nieuwe Insta-foto's

De Nederlandse celeb verrast haar volgers.

Sylvie Meis is al jaren een van de bekendste Nederlandse celebs en dat terwijl ze vaker buiten de vaderlandse grenzen verblijft dan er binnen. Op Instagram volgen we al jaren via allerlei kiekjes wat ze aan het uitspoken is. Nu volgt er meer.

Als actrice kennen we haar allang niet meer, maar we zagen haar ooit in films als Pista! en Misfit. Nu laat ze via Instagram weten dat we komende dagen meer over haar verleden te lezen krijgen, mogelijk met de nodige foto's uit haar archief.

Persoonlijk
"Mijn geliefden, voor mijn aankomende 45e verjaardag heb ik iets speciaals bedacht voor jullie. Soms is het in het leven belangrijk om niet alleen te focussen op de toekomst, maar ook om te onthouden waar je vandaan komt en wat je hebt bereikt in het leven, om terug te kijken en te beseffen dat het leven het grootste cadeau is dat je ooit zult krijgen!" schrijft Sylvie.

"Vanaf vandaag wil ik elke dag berichten plaatsen waarin ik jullie over mijn leven vertel en jullie meeneem door de verschillende fases die mij hebben gemaakt tot de vrouw die ik vandaag ben. Hiermee hoop ik mensen te laten zien dat je alles kunt bereiken wat je wilt in het leven als je er hard voor werkt, in jezelf gelooft en nooit opgeeft 💖," sluit de diva af.

Opvallend op de foto
Bij de tekst zien we Sylvie op de cover van de 'Sylvie' en dan ook nog de verjaardagseditie. Uiteraard een fictief magazine. Sylvie is binnenkort echt jarig. We zien de blondine enkel met een panty aan. Uiteraard blijft het geheel verder verhuld.


De bijna 45 jarige Sylvie Meis zien op de opvallende foto? Check dan deze dan hier op haar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingRita Ora weet op te vallen
Niet te missen boezem van Rita Ora knalt bijna uit haar shirtje

Bekijk de afbeeldingWat zit er onder dat jasje van Ashley Benson?
Ashley Benson heeft niets onder haar jasje aan op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair