Zo doodnormaal is de vrouw van 'Bourne'-acteur Matt Damon

Zo doodnormaal is de vrouw van 'Bourne'-acteur Matt Damon

De vrouw van Matt Damon is heel gewoontjes

De nieuwe film Air van Matt Damon is uit. Op de première verscheen de ster met zijn vrouw en dochters. Het lijkt zo gewoontjes, maar eigenlijk treedt zijn gezin nooit op de voorgrond.

Matt Damon en zijn vrouw, Luciana Barroso, zijn al bijna 20 jaar samen. Beiden houden hun relatie uit de media. In een zeldzaam interview met Vogue Australia vertelde Luciana dat zij elkaar in 2003 hebben leren kennen.

Barvrouw in nachtclub
De ster uit Bourne Identity stapte na wat filmopnamen met collega's een nachtclub binnen waar Luciana als barvrouw werkte. Zij vertelt dat mensen opdringerig werden, toen hij herkend werd. Matt vluchtte daarop achter de bar voor een rustig drankje.

Ze zegt: "Ik zei tegen hem dat hij daar niet kon blijven staan, maar mee moest helpen. Dat kon hij door zijn ervaring met een eerdere filmrol. Hij begon drankjes te mixen en we hadden de leukste avond. Ik heb nog nooit zo'n dikke fooi gehad, want het publiek wilde juist bestellen om hem te kunnen ontmoeten."

Echte verbinding
Zij besluit met: "Het klikte zo goed tussen ons, dat wij nu jaren verder zijn. Als je zo'n verbinding hebt, doet verder niets ertoe. Ik zie hem zoals hij is: Matt. Niet de beroemde Matt Damon."

Meer staat hier in het artikel van People. Hieronder staat een YouTube-video van GQ, waarin Matt een aantal films doorloopt.



NieuwsFilm

meest populair