Zegt Samuel L. Jackson binnenkort dan toch vaarwel tegen Nick Fury en Marvel?

Zegt Samuel L. Jackson binnenkort dan toch vaarwel tegen Nick Fury en Marvel?

Het personage overziet het Marvel Cinematic Universe al sinds het uiterste begin.

In de recente trailer voor de eerstvolgende Marvel-serieSecret Invasion hoorde we Nick Fury overduidelijk zeggen dat er nog één laatste gevecht komt.

Al sinds het begin van het Marvel Cinematic Universe is Nick Fury, vertolkt door Samuel L. Jackson, aanwezig en overziet hij de helden en gebeurtenissen die zich afspelen. In deze nieuwe serie zal hij echter zelf centraal komen te staan.

In Secret Invasion ontdekt Fury namelijk een samenzwering om dubbelagenten te installeren in machtsposities over de hele wereld: transformerende buitenaardse wezens die bekend staan als Skrulls en elk mens naar believen perfect kunnen simuleren.

Het einde voor Nick Fury?
In de trailer werd al een intens beeld geschapen dat we diep zullen gaan duiken in de persoon van Nick Fury, die in een situatie terecht komt waarin niemand meer te vertrouwen valt. Het is dan ook de vraag of het einde van Nick Fury in het MCU misschien niet al langzaam nabij is.

"Er zijn dingen die ik echt niet wist over Nick Fury die ik nu pas te weten ben gekomen [bij het maken van Secret Invasion]," zei Jackson in een eerder interview. "De geesten achter wat er gebeurde tijdens The Blip zijn fantastisch."

"Dat is een deel van wat we blootleggen als we deze serie doen. De plaats waar Nick Fury zich bevindt, de evolutie van zijn verhaal, of de de-evolutie van zijn verhaal. Misschien ronden we het af, of misschien zwengelen we het aan, het is moeilijk te zeggen."

"Het geeft me een kans om iets anders te verkennen dan de 'bad-assery' van wie Nick Fury is, en dat heb ik met plezier gedaan en ik kijk ernaar uit dat mensen dat aspect van wie hij is kunnen delen als deze serie er komt," zo vervolgt Jackson.

Toekomst in het MCU
Of het werkelijk de laatste keer wordt dat het publiek Nick Fury voorbij zal zien komen is nog maar de vraag. Het personage zal namelijk november dit jaar nog terugkeren naast Brie Larson in The Marvels.

Daarbij is het ook niet uit te sluiten dat het personage opnieuw zal verschijnen in een aflevering van het tweede seizoen van de animatieserie What If? wat ook nog op de planning staat.

Secret Invasion is aankomende zomer vanaf 21 juni wekelijks te zien op Disney Plus. De eerstvolgende Marvel-film in de bioscopen is Guardians of the Galaxy Vol. 3 van regisseur James Gunn.



NieuwsFilm

meest populair