Halle Berry in zomers outfitje bij het strand op Instagram

Halle Berry in zomers outfitje bij het strand op Instagram

Weer eens een prachtig kiekje van de beeldschone actrice.

Halle Berry draait al een behoorlijke lange tijd mee in Hollywood. Ze debuteerde namelijk in de tv-serie Living Dolls in 1989, maar ze ziet er nu, bijna 35 jaar later, nog steeds fantastisch uit. Dat laat ze nu weer eens opnieuw zien.

Berry heeft al een behoorlijk indrukwekkend CV. Volgens IMDb heeft ze in meer dan 60 films en series gespeeld. Sommigen zijn natuurlijk wel bekender dan de rest.

Films
Denk bijvoorbeeld maar aan Monster's Ball, waar ze in 2001 zelfs een Oscar voor kreeg. Ook was ze te zien als de prachtige Bondgirl Jinx in Die Another Day en speelde ze superheldin Storm in de X-Men-franchise (laten we haar andere rol als superheldin Catwoman maar proberen te vergeten...)

Wanneer ze eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten. De 56-jarige schoonheid is namelijk behoorlijk actief op sociale media, voornamelijk Instagram. Hier heeft ze maar liefst 8,3 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op mooie kiekjes. Nu is het weer raak.

Wauw!
Zo deelde Berry een foto waar ze poseert voor de zee. Ze mag dan wel een kleedje aanhebben, deze hangt wel behoorlijk ver open waardoor ze veel prijs geeft, maar daar hoor je ons niet over klagen. Binnen de kortste keren kreeg ze duizenden likes en complimentjes.

Interesse in de foto van de sensuele Halle Berry? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair