Victoria Koblenko zet haar tanden in iets onweerstaanbaars

Victoria Koblenko zet haar tanden in iets onweerstaanbaars

Tja, wie zou dit niet doen?

Op Instagram komen wel vaker kiekjes voorbij van bekende actrices en modellen. Ook de BN'ers kunnen er wat van. Zo zien we ook wel regelmatig foto's van Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Chantal Janzen, om er maar een paar op te noemen. Nu is Victoria Koblenko weer aan de beurt.

De 42-jarige actrice post maar wat graag opvallende foto's en filmpjes van zichzelf op sociale media en nu is het weer raak. Ondanks het feit dat Koblenko flink veel sport en goed voor haar lichaam zorgt, is het toch behoorlijk lastig om de onderstaande lekkernij links te laten liggen...

Toch een hap(je)
Zo zien we Koblenko in het filmpje met een enorme chocoladereep die bijna even groot is als haar bovenlichaam. Ze probeert de verleiding te weerstaan, maar op een gegeven moment moet ze er gewoon een hap van nemen.

Bekijk het videootje hieronder.



Acteren
Ze is dan wel actief op sociale media, dat betekent niet dat Koblenko verder niks te doen heeft. Zo rondde ze enige tijd geleden al de korte film Serratus af, maar deze moet nog uitkomen. Ook zal ze een van de hoofdrollen spelen in Righetto.

NieuwsFilm

meest populair