Prachtige Monica Bellucci laat je sprakeloos achter met Insta-foto

Prachtige Monica Bellucci laat je sprakeloos achter met Insta-foto

De mooie Italiaanse komt met uitdagende foto.

Wie het tweede en derde deel van The Matrix-filmreeks heeft gezien kan zich ongetwijfeld het personage Persephone herinneren. Zij werd gespeeld door het topmodel Monica Bellucci. Ondanks dat ze nu wat jaartjes ouder is weet ze het oog van de camera nog steeds te trekken.

De brunette was al in 1991 te zien in haar eerste film, namelijk de Italiaanse tv-film Vita coi figli. Binnen no time dook ze op in een Hollywood-film, namelijk in Bram Stoker's Dracula uit 1992. Later dook ze op in films als Malena, Spectre, The Whistleblower en The Wonders.

Binnenkort heeft ze een rol in de bioscoopfilm Mafia Mamma en ze leent haar stem aan de animatieserie ARK: The Animated Series. Op den duur zal ze ook te zien zijn in de miniserie Radical Eye: The Life and Times of Tina Modotti.

Opvallende foto op Insta
"❤️Eerbetoon aan Tina Modotti @numeromagazine," schrijft ze nu bij een opvallende foto op Instagram waarvan je je kunt afvragen hoe lang Instagram deze toelaat gezien het blote lichaamsdeel. Check de foto maar via onderstaande link.


Zien hoe de 58 jarige Monica eruit ziet op de foto? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingOlivia Wilde gaat BH-loos
Olivia Wilde gaat BH-loos in jurk net als 'Don't Worry Darling'-collega Florence Pugh

Bekijk de afbeeldingTara Reid met flink decolleté
Tara Reid met een decolleté waar je u tegen zegt


NieuwsFilm

meest populair