Grote nieuwe oorlogsfilm debuteert deze maand op Prime Video

Grote nieuwe oorlogsfilm debuteert deze maand op Prime Video

De streamer komt met Devotion en nog eens vier films.

Iedere maand verschijnen er op de streamingdiensten nieuwe films, originals of films uit de catalogus van een filmmaatschappij. Ook Prime Video voegt in april weer wat nieuws toe als het gaat over films. Deze maand onder meer een bekende oorlogsfilm.

Devotion

Verschijnt op: 4 april
Genre: oorlog

Over
In 1950 worden marineofficier Tom Hudner en getalenteerde piloot Jesse Brown geselecteerd voor een prestigieuze eenheid tijdens de Koreaanse Oorlog. Ondanks hun verschillende achtergronden, groeit er een hechte vriendschap tussen de twee tijdens hun zware militaire opleiding. Maar wanneer één van hen neergeschoten wordt op vijandelijk gebied, wordt hun vriendschap op de proef gesteld.


Ida Red

Verschijnt op: 6 april
Genre: thriller

Over
Ida "Red" Walker bevindt zich in de gevangenis vanwege gewapende overvallen en lijdt aan een terminale ziekte. Het is onzeker of ze deze ziekte zal overleven. Ze vraagt haar zoon, Wyatt, om een laatste klus te doen en haar zo een kans te geven om haar vrijheid terug te winnen.


De Tatta's

Verschijnt op: 7 april
Genre: komedie

Over
Erik van Kampen heeft slechts één droom: schathemeltjerijk worden, zodat hij een nog grotere villa kan kopen voor zijn familie. Maar als hij een te riskante investering doet, valt zijn droom in duigen en moeten ze van een villa verhuizen naar een flat. Om zo snel mogelijk terug te kunnen keren, leren ze hun nieuwe buren kennen en ontstaan er bijzondere vriendschappen. Maar met Erik's reputatie van roekeloosheid, vraagt iedereen zich af of hij opnieuw alles zal verpesten.


A Nice Girl Like You

Verschijnt op: 9 april
Genre: romkom

Over
Nadat ze door haar ex-vriend wordt beschuldigd dat ze te timide is, besluit een violiste een nogal wilde to-do lijst te maken. Deze lijst stuurt haar op een wervelende reis van zelfontdekking. Tijdens deze reis komt ze nieuwe uitdagingen tegen en ervaart ze nieuwe avonturen die haar helpen om haar eigen beperkingen te overwinnen en zichzelf te bevrijden van haar remmingen.


Street Gang: How We Got to Sesame Street

Verschijnt op: 23 april
Genre: docu

Over
De film is gebaseerd op het boek van Michael Davis en richt zich op de eerste twintig jaar van Sesame Street. Het volgt de oorspronkelijke 'bende' - Joan Ganz Cooney, Jon Stone en Jim Henson.

Geregisseerd door Marilyn Agrelo en geproduceerd door Trevor Crafts en Ellen Scherer Crafts, neemt de film het publiek mee in de gedachten en harten van de makers, artiesten, schrijvers en opvoeders van Sesame Street, die samen een van de meest invloedrijke en duurzame kinderprogramma's in de geschiedenis van de televisie hebben opgezet.



NieuwsFilm

meest populair