Zendaya deelt foto's waar je wel even bij stil zal staan

Zendaya deelt foto's waar je wel even bij stil zal staan

Dit moet gewoon even gedeeld worden!

Zendaya mag dan pas wel 26 jaar oud zijn, de actrice is nu al een van de grootste namen in Hollywood. Zo bemachtigt ze de ene na de andere grote filmrol, maar ook is ze een zeer geliefd model. Menig topmerk wil met haar samenwerken. Als je kijkt naar de onderstaande foto's, begrijp je ook wel waarom.

We kennen Zendaya o.a. van haar rol als MJ in het MCU. Hierin speelt ze de vriendin van Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland, die in het echte leven ook haar vriend is). Ondanks het feit dat het verre van zeker is dat ze nog eens terugkeert, heeft ze nog meer dan genoeg te doen.

Werk
Ook buiten Marvel om zit ze namelijk niet stil. Zo is ze de hoofdrolspeelster van de populaire serie Euphoria en speelt ze een belangrijke rol in de Dune-films van Denis Villeneuve. Ze keert dan ook terug voor het vervolg.

Maar zoals eerder gezegd, doet de actrice ook behoorlijk veel aan modellenwerk. Op haar Instagram, waar ze maar liefst 174 miljoen volgers heeft (en dit loopt elke maand behoorlijk op), post ze dan ook vaak de nodige foto's, die binnen de korstte keren miljoenen keren 'geliket' worden. Nu is het weer raak.

Evenement
Zendaya zag er namelijk behoorlijk opgedoft toen ze een bezoekje bracht aan het Nita Mukesh Ambani Cultural Centre, dat zijn grote opening beleefde. Hier kwamen heel wat sterren voor naar India, maar waarschijnlijk zag Zendaya er wel het mooiste uit in haar prachtige jurk.

Niet zo heel gek dus, dat zij binnen de kortste keren werd bedolven onder miljoenen likes en complimenten. Bekijk haar foto's hieronder.



NieuwsFilm

meest populair