De 'Star Wars'-achtige Netflix-film 'Rebel Moon' krijgt flinke uitbreiding

De 'Star Wars'-achtige Netflix-film 'Rebel Moon' krijgt flinke uitbreiding

Zack Snyder heeft het maar druk.

Rebel Moon is de eerstvolgende film van Zack Snyder (Man of Steel), Army of the Dead). Het plan was meteen al om twee Rebel Moon-films uit te brengen op Netflix die gevolgd zouden worden door spinoffs. Nu lijkt het er toch op dat Rebel Moon: Part III er ook van gaat komen.

Als we The New York Times mogen geloven, is het momenteel de bedoeling dat Rebel Moon de eerste film van een trilogie wordt. De site meldde het als volgt: "Het plan is dat de film, die op 22 december debuteert, de eerste in een trilogie wordt."

Dit jaar te zien
Rebel Moon is dus vanaf 22 december te zien op Netflix. Er zijn grootste plannen voor het Rebel Moon-universum. Zo zijn er al plannen voor spinoffs en hintte regisseur Zack Snyder recent nog dat er zelfs een videogame in de maak is.

Snyder heeft recent al een nieuwe franchise afgetrapt voor Netflix met zijn zombiefilm Army of the Dead. Het succes van deze film heeft al de spinoff Army of Thieves opgeleverd en heeft ervoor gezorgd dat er een vervolg en nog meer spinoffs komen.

Beelden
Momenteel hebben we nog maar een karige tien seconden aan beelden van de film, maar dat zal vast en zeker binnenkort verandering in komen. Je bekijkt de beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair