Anne Hathaway in jurkje waar je steil van achterover slaat op Insta-foto's

Anne Hathaway in jurkje waar je steil van achterover slaat op Insta-foto's

De actrice is het gezicht van Versace.

Vele fans van superheldenfilms kennen Anne Hathaway ongetwijfeld van haar rol als Selina / Catwoman in The Dark Knight Rises uit 2012. Maar ze speelde uiteraard in nog veel meer films en waarschijnlijk zijn we voorlopig ook nog niet van haar af.

Als we een blik werpen op haar IMDb-pagina dan zien we dat ze dit jaar al te zien was in twee films, namelijk in de thriller Eileen en de romkom She Came to Me, allebei kleinere films. En we zien ook dat de ster uit onder meer Les Misérables en The Devil Wears Prada nog met zes producties bezig is.

En die producties zijn onder meer de reeds opgenomen thriller Mothers' Instinct en drama The Idea of You. Daarna gaat ze aan de slag met onder meer Bum's Rush, Sesame Street, The Lifeboat en een 'Untitled Anne Hathaway & Robert Mitchell Film'.

Opvallend als model
Maar de in Brooklyn, New York geboren brunette is eveneens model. Op Instagram heeft ze nu twee foto's gedeeld die ze heeft laten nemen voor het grote merk Versace. Op de eerste foto zien we haar in een wit hemdje en een spijkerbroek en op de tweede foto heeft ze een kort jurkje aan. Lekker wild wel.


De 40 jarige Anne Hathaway in haar jurkje zien? Check dan de foto's dan hier op haar Instagram-account.


Bekijk de afbeeldingSelena Gomez met inkijk
Selena Gomez met inkijk van heb ik jou daar

Bekijk de afbeeldingJennifer Lopez met decolleté
Jennifer Lopez met super laag decolleté


NieuwsFilm

meest populair