3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Bodies Bodies Bodies (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Halina Reijn | Cast: Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Pete Davidson, e.a. | Kijk direct
Een groep welgestelde jongeren komt samen in een afgelegen landhuis om daar te feesten terwijl er buiten een orkaan raast. Al snel besluiten ze een spelletje 'moordenaartje' te spelen, waarbij iemand zogenaamd de moordenaar is en de rest moet raden wie dat is. Wanneer er een echte dode valt, slaat de paniek toe en moeten de twintigers vechten voor hun leven.



Waves (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Trey Edward Shults | Cast: Kelvin Harrison Jr., Lucas Hedges, Sterling K. Brown, e.a. | Kijk direct
De zeventienjarige Tyler is een getalenteerd worstelaar en is gelukkig met zijn vriendin. Door toenemende druk van zijn vader Ronald en een blessure gaat het echter langzaam bergafwaarts met hem. Hij weet niet meer hoe hij met zijn emoties om moet gaan. Een tragisch sterfgeval zet zijn leven vervolgens volledig op zijn kop. Zijn familieleden moeten dealen met de gevolgen.



The Guilty (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antoine Fuqua | Cast: Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke, Riley Keough, e.a. | Kijk direct
Rechercheur Joe Baylor wordt na een schietincident tijdelijk overgeplaatst naar de alarmcentrale. Daar verveelt hij zich enorm, totdat hij een noodoproep krijgt van een wanhopige vrouw die zegt dat ze ontvoerd wordt. Baylor doet er alles aan om de vrouw te redden, maar die poging heeft al snel onverwachte vervolgen.



NieuwsFilm

meest populair