Mysteriefilms veroveren deze week de Netflix Top 10

Mysteriefilms veroveren deze week de Netflix Top 10

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Murder Mystery 2 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeremy Garelick | Cast: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, e.a. | Kijk direct
Vier jaar nadat ze hun eerste moordmysterie wisten op te lossen, werken Nick en Aubrey nu als fulltime detectives. De twee worstelen echter met het van de grond krijgen van hun eigen detectivebureau. Ze hebben een nieuwe zaak te pakken wanneer hun steenrijke vriend Maharaja wordt ontvoerd tijdens zijn huwelijk. Aan Nick en Aubrey om alle verdachten af te gaan en de zaak te kraken.



#2 Murder Mystery (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Newacheck | Cast: Jennifer Anniston, Adam Sandler, Luke Evans, e.a. | Kijk direct
Een New Yorkse politieagent en zijn vrouw zijn hoog toe aan vakantie. Het gaat namelijk niet zo lekker met hun huwelijk. Op hun vlucht naar Europa raken ze toevallig aan de praat met Malcolm Quince, een steenrijke man die hen uitgenodigd voor een diner op zijn luxe jacht. Diezelfde avond wordt de rijkaard echter vermoord en worden de twee vakantiegangers als hoofdverdachten aangemerkt.



#3 Zee van Tijd (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Theu Boermans | Cast: Sallie Harmsen, Elsie de Brauw, Reinout Scholten van Aschat, e.a. | Kijk direct
Lucas en Johanna zijn een dolgelukkig stel tot ze getroffen worden door een tragische gebeurtenis die hun relatie verscheurt. Tijdens een avontuurlijke zeiltocht over de Atlantische Oceaan verdwijnt hun vijfjarige zoon Kai. Zijn lichaam wordt nooit teruggevonden. Vele jaren later treffen ze elkaar weer en zien ze hun verleden onder ogen.





#4 Luther: The Fallen Sun (2023)
#5 Kill Boksoon (2023)
#6 Always Amore (2022)
#7 Think Like a Man Too (2014)
#8 The Last of the Mohicans (1992)
#9 Barbie en de 12 dansende prinsessen (2006)
#10 Barbie als Rapunzel (2002)


NieuwsFilm

meest populair