Marvel onthult spectaculaire trailer 'Secret Invasion' met Nick Fury

Marvel onthult spectaculaire trailer 'Secret Invasion' met Nick Fury

Samuel L. Jackson keert terug als Nick Fury voor één laatste gevecht.

Afgelopen nacht verscheen dan eindelijk de officiële trailer voor de aankomende serie Secret Invasion van Marvel Studios, welke begin deze zomer te zien zal zijn op Disney Plus.

In de serie hebben de Skrulls, buitenaardse wezens die van gedaante verwisselen, alle aspecten van leven op aarde geïnfiltreerd. Het is aan Fury en Talos op onderzoek uit te gaan en in te grijpen.

Officiële trailer
Vanochtend kwam de trailer uiteindelijk online, en de beelden beloven dat het een spannende en opzichzelfstaande spionage serie zal gaan worden, afgezonderd van het Avengers-geweld.


Afleveringen
Gedurende de zes afleveringen zien we de terugkeer van verschillende karakters uit eerdere phases van het MCU. Zo keert Samuel L. Jackson terug als Nick Fury, Ben Mendelsohn als Talos, Martin Freeman als Everett K. Ross, Don Cheadle als James Rhodes en Cobie Smulders als Maria Hill.

Daarbij zal het publiek worden geïntroduceerd aan nieuwe personages zoals: Emilia Clarke als de dochter van Talos, Olivia Colman als Special Agent Sonya Falsworth en Kingsley Ben-Adir als Gravik.

Juni
Marvel Studios' Secret Invasion is officieel vanaf 21 juni wekelijks te zien op Disney Plus. De eerstvolgende film is Guardians of the Galaxy Vol. 3 van James Gunn.

NieuwsFilm

meest populair