De game-verslaving van Chris Pratt leidde tot zijn nieuwste filmpersonage

De game-verslaving van Chris Pratt leidde tot zijn nieuwste filmpersonage

Hij speelde de Nintendo-spelletjes altijd en kent alle geluiden

De film Super Mario Bros. Movie gaat in première. Fans zijn nog wat nerveus over de stem van Mario. Maar Chris Pratt die de stem insprak, zegt dat die nervositeit niet nodig is. De film is gewoon goed.

Chris Pratt bekent als kind een groot fan te zijn geweest van het Nintendo-spel. Hij speelde Super Mario in een arcadehal en thuis op een Nintendo. Hij blijkt verslaafd te zijn aan het spel en zegt: "Ik heb misschien wel 1.000 uur als kind doorgebracht met het spelen van Mario."

Leek wel een verslaving
Waar hij als kind dol was op de Jurassic Park-films en graag meespeelde in de Jurassic World-films, is de Nintendo-film wel even anders. Jurassic Park keek hij een paar keer. Maar Super Mario was in vergelijking met de dino's een verslaving.

Voor hem was het heerlijk weer alle geluiden van het spel te horen - op het hypnotische af. Chris hoopt dat dit een aanmoediging is en alle twijfel wegneemt.

Niets vergelijkbaar
Hij zegt: "Er is niets vergelijkbaar voor mij. En ik ben heel erg dankbaar dat ik deel mag uitmaken van deze film. Voor ons was het heel belangrijk er geen foute film van te maken."

Meer staat hier in het artikel van My Nintendo News. Hieronder een Instagram-bericht van Chris Pratt naar aanleiding van de première.



NieuwsFilm

meest populair