3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

The King's Man (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Ralph Fiennes, Harris Dickinson, Rhys Ifans, e.a. | Kijk direct
Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. Vastbesloten om deze te stoppen, rekruteert de hertog van Oxford, zij het met tegenzin, zijn protegé Conrad om zich aan te sluiten bij zijn geheime organisatie die het doel heeft om de koers van de geschiedenis een positieve wending te geven.



Ratatouille (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Bird | Cast: Patton Oswalt, Ian Holm, Lou Romano, e.a. | Kijk direct
De jonge rat Remy droomt ervan chefkok te worden in een toprestaurant in Parijs. Hij raakt verzeild in het riool en komt zo precies uit onder het restaurant van zijn culinaire held, de overleden topkok Gusteau. Daar sluit hij een verbond met het onhandige, maar ambitieuze keukenhulpje Linguini. De twee raken bevriend en koken samen al snel de sterren van de hemel.



Gone Girl (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, e.a. | Kijk direct
Nick Dunne wil een punt achter zijn huwelijk met Amy zetten, maar op de dag dat hij haar dit wil vertellen, blijkt ze ineens spoorloos verdwenen. Al snel wordt hij door de politie en media aangemerkt als mogelijke dader. Daardoor beginnen er steeds meer scheurtjes te ontstaan in het door hem geschetste beeld van het perfecte huwelijk.



NieuwsFilm

meest populair