Alexandra Daddario met verhit lichaam op Insta-foto

Alexandra Daddario met verhit lichaam op Insta-foto

De Baywatch-babe kwam al met heel wat opvallende foto's.

Actrice Alexandra Daddario wist recent op te vallen in de ijzersterke HBO-serie The White Lotus en ze is nu te zien in de serie Mayfair Witches waarin ze de hoofdrol speelt. Ze heeft dan ook heel wat fans verzameld.

Die fans kreeg ze sinds ze te zien was in de serie All My Children (2002-2003), om enkele jaren later een belangrijke rol te spelen in Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief Percy Jackson-films. Haar bekendheid steeg tot enorme hoogte met haar kleine, maar in het oog springende rol in True Detective in 2014.

Film onderweg
Als we op de IMDb kijken dan zien we dat er slechts een film met de brunette onderweg is. Ze speelt namelijk de hoofdrol in het drama I Wish You All the Best van Tommy Dorfman en met namen als Cole Sprouse, Amy Landecker en Brian Michael Smith.

Altijd opvallend
Uiteraard viel Alexandra ook op in de Baywatch-film uit 2017 en dat zorgde er uiteraard voor dat ze in heel wat meer op mannen gerichte bladen verscheen. Een fanpagina op Instagram verzameld heel wat van de foto's die in die bladen werden gepubliceerd.

Via onderstaande link zie je Alexandra er behoorlijk bezweet bij liggen op het strand. In welk magazine deze foto verscheen werd helaas niet duidelijk.


Wil je zien hoe de 37 jarige Alexandra Daddario eruit ziet op de foto? Bekijk deze dan nu op de Instagram-fanpagina.


NieuwsFilm

meest populair