Grote uitdaging voor Denzel Washington in 'The Equalizer 3'

Grote uitdaging voor Denzel Washington in 'The Equalizer 3'

We weten eindelijk iets meer over de schurken die Denzel moet uitschakelen in de film.

In oktober vorig jaar begon de opnames voor het derde deel in de The Equalizer-franchise aan de Amalfikust in Zuid-Italië. Steracteur Denzel Washington en regisseur Antoine Fuqua keerden terug voor het derde deel, vergezeld door Dakota Fanning, Gaia Scodellaro, Sonia Ben Ammar, Remo Girone, Andrea Dodero en Eugenio Mastrandrea.

Een nieuw avontuur
Hoewel de cast en locatie van de film al bekend waren, was er weinig bekend over het plot. Wel was bevestigd dat Washington opnieuw de rol van Robert McCall zou spelen, de gepensioneerde inlichtingenagent die hij vertolkte in de vorige twee films. Ook keert Richard Wenk terug als scenarist.

Synopsis onthuld
Onlangs onthulde Sony Pictures een nieuwe officiële samenvatting van het verhaal die meer licht werpt op de schurken van de film. In tegenstelling tot de vorige films, waar McCall vocht tegen de Russische maffia en ex-collega's van defensie die huurlingen waren geworden, neemt hij het nu op tegen de lokale misdaadbazen van Zuid-Italië. De officiële samenvatting luidt als volgt:

"Nadat hij zijn leven als huurmoordenaar heeft achtergelaten, worstelt Robert McCall (Washington) om in het reine te komen met de gewelddadige daden uit zijn verleden. Hij zoekt verlossing door de misstanden van de onderdrukten recht te zetten en komt terecht in Zuid-Italië, waar hij bevriend raakt met een groep lokale bewoners.

Naarmate hij meer vertrouwd raakt met zijn omgeving, ontdekt hij dat zijn nieuwe vrienden worden gegijzeld door lokale misdaadbazen. Als de situatie escaleert, weet McCall wat hij moet doen: hij moet de maffia aanpakken en zijn nieuwe bondgenoten beschermen."

The Equalizer 3 wordt in de bioscopen verwacht op 1 september 2023.



NieuwsFilm

meest populair