Zie hoe topacteur Sean Penn op de vuist gaat met paparazzi

Zie hoe topacteur Sean Penn op de vuist gaat met paparazzi

Tja, we zou het wel fijn vinden om 24/7 gevolgd te worden?

Dat paparazzi erg ver kunnen gaan weten we onderhand wel allemaal. Gelukkig hebben zij het alleen maar op grote sterren 'gemunt', maar ondanks het feit dat beroemdheden eigenlijk contant worden gevolgd door deze 'fotografen' wordt het hen soms ook even allemaal te veel.

Dat valt ook wel te begrijpen. Bekendheden krijgen eigenlijk geen moment rust en hoe gênanter het kiekje, hoe meer deze opbrengt. Soms gaat het dan ook te ver. Ook Sean Penn weet hier alles van.

Woede-uitbarsting
De acteur/regisseur, o.a. bekend van Into the Wild, Mystic River en Milk, doet het misschien nu wel ietsje rustiger aan, in de jaren negentig/begin 2000 was hij een van de grootste namen in Hollywood.

Dat niet alleen. Penn had vaak genoeg relaties met andere grote namen, zoals Charlize Theron en Robin Wright. Hij stond dus op de radar van menig paparazzi, maar dit vond hij zelf maar helemaal niks.

Klappen
Hieronder zie je namelijk een woedende Penn achter een fotograaf/cameraman aangaan die hem bleef volgen. Op een gegeven moment was de acteur het helemaal zat en dat liet hij ook even duidelijk zien (en voelen). Bekijk de beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair