Heel veel topacteurs in musical over het einde van de wereld

Heel veel topacteurs in musical over het einde van de wereld

Dit wordt héél anders dan Chicago of Cats...

Neons aankomende muzikale film The End, geregisseerd door The Act Of Killing-filmmaker Joshua Oppenheimer, heeft een aantal fantastische namen toegevoegd aan de cast.

Moses Ingram, bekend van haar rol in Obi-Wan Kenobi, de Oscar-genomineerde Michael Shannon, Ierse zangeres/actrice Bronagh Gallagher en de Britse acteurs Tim McInnerny en Lennie James zijn enkele van de acteurs die aan de cast zijn toegevoegd. Ze zullen te zien zijn naast hoofdrolspelers Tilda Swinton en George MacKay, die we kennen van 1917.

Apocalyptische musical
Het verhaal draait om een ​​rijke familie van voormalige olie-industriëlen die de apocalyps hebben overleefd door twintig jaar lang in een ondergrondse bunker te leven. De familie bestaat uit een echtpaar, hun jongvolwassen zoon die nog nooit buiten de bunker is geweest, een dienstmeisje, een dokter, een butler en een jonge vrouw die erin slaagde te overleven en haar weg naar binnen vond.

Aanvankelijk voelt de familie een gevoel van rechtvaardigheid voor hun overleving, maar al snel worden ze achtervolgd door spijt en schuldgevoelens voor het verlies dat ze hebben geleden en hun bijdrage aan de apocalyps.

De film is geïnspireerd op Broadway's Golden Age, gekenmerkt door optimisme geboren uit angst. De opnames zijn al begonnen in Ierland en zullen de komende maanden doorgaan in Italië en Duitsland.

Klassieker in de maak?
Oppenheimer uitte zijn enthousiasme over het project en de getalenteerde ensemble cast in een verklaring, waarin hij zei: "Ik ben verheugd om samen met deze miraculeuze groep kunstenaars 'The End' te maken. Ik ben onder de indruk van elk van hen. Het is een reis van zes jaar geweest om tot dit punt te komen en ik kan niet meer vereerd zijn."

De film wordt geproduceerd door Signe Byrge Sørensen en Joshua Oppenheimer, met Final Cut for Real, Wild Atlantic Pictures, The Match Factory, Dorje Film, Moonspun Films en Anagram aan boord.



NieuwsFilm

meest populair