Alicia Silverstone wil werkelijk alles doen met Brendan Fraser

Alicia Silverstone wil werkelijk alles doen met Brendan Fraser

Ze vindt hem zo schattig

Alicia Silverstone gaat al lang mee in de filmindustie, net als Brendan Fraser. Met hem werkte zij in 1999 samen aan de film Blast from the Past.

Recenter werk van Alicia is de film The Lodge uit 2019. Van het weekend was zij aanwezig bij een jaren 90-event, vanwege haar film Clueless. Zij meldde daar, dat zij een vervolg met Brendan wel ziet zitten.

Hij is zo schattig
Sterker nog, ze zegt: "Ik wil werkelijk alles doen met Brendan Fraser. Het was zo fijn destijds. Ja, ik wil graag met hem werken."

Alicia vertelt verder bij het event en zegt: "Ik zag hem laatst, nadat hij een Oscar won. Hij was zo schattig. Hij had het in zijn speech over de groei en de worsteling die wij als mens doorlopen. En kijk eens naar zijn resultaat!"

Druk in gesprek
Een mooi compliment voor Brendan Fraser. Hij won begin maart een Oscar voor zijn rol in de film The Whale. Na de uitreiking van de Oscars was Alicia ook bij de Vanity Fair afterparty. Ze werd druk in gesprek met Brendan gespot, dus wie weet.

Meer informatie staat hier in het artikel van People. Hieronder staat een YouTube-video van Glamour, waarin Alicia een aantal films bespreekt.



NieuwsFilm

meest populair