'John Wick 4'-regisseur gaat film maken die 'net zo goed is als The Last of Us'

'John Wick 4'-regisseur gaat film maken die 'net zo goed is als The Last of Us'

Chad Stahelski heeft grootse plannen voor de verfilming van de PlayStation-titel.

We wisten al dat John Wick: Chapter 4-regisseur Chad Stahelski zijn zinnen heeft gezet op een grootschalige verfilming van PlayStation-game Ghost of Tsushima, maar voelt hij enige extra druk nu The Last of Us zo'n megasucces is?

Stahelski lijkt de Wick-franchise de komende tijd even achter zich te willen laten, en heeft een hele hoop andere projecten in de pijplijn. Toch lijkt Ghost of Tsushima zijn voorkeur te hebben als volgend project.

Anti-samurai
In het spel volgen we Jin Sakai, een samurai die als laatste overlevend lid van zijn gilde zijn tradities opzij moet zetten en het moet opnemen tegen Mongoolse strijdkrachten die de vrijheid van het eiland Tsushima bedreigen.

Zo moet het
Stahelski liet tijdens BroBible's Post-Credit Podcast weten dat The Last of Us heeft aangetoond wat er gebeurt als je een gameverfilming op de juiste manier aanpakt:

"Ik hoop dat de kwaliteit van The Last of Us effect heeft op andere videogame-verfilmingen. Ik werk zelf aan Rainbow Six en Ghost of Tsushima. Beide fantastische projecten die hopelijk werkelijkheid worden.

Maar Ghost... heeft echt een geweldig verhaal. Het is de anti-samurai samurai-film. De film geeft grote thema's en heeft alles in zich om net zo geweldig als The Last of Us te worden.

Het kan dus lukken, maar wel met veel liefde en aandacht. En Ghost, wellicht meer dan alle andere gameverfilmingen, wordt naar mijn mening degene die alle beloftes inlost."



NieuwsFilm

meest populair