Florence Pugh bundelt kracht met oud 'Spider-Man'-acteur

Florence Pugh bundelt kracht met oud 'Spider-Man'-acteur

Ze gaat samenwerken met Andrew Garfield

Florence Pugh en Andrew Garfield zijn momenteel in gesprek om in de romantische film We Live in Time te gaan spelen. John Crowley (Brooklyn) gaat de films regisseren en Nick Payne (Wanderlust) schrijft het script.

Er is nog niet veel bekend over de film, maar volgens Variety wordt het beschreven als een "grappig, diep ontroerend en meeslepend liefdesverhaal."

Pugh & Garfield
Pugh gaat een zeer belangrijk jaar tegemoet met rollen in grote films als Oppenheimer en Dune: Part Two. Ook is ze dit jaar naast Morgan Freeman te zien in de film A Good Person. Volgend jaar keert ze ook weer terug als Yelena Bolova in de Marvel-film Thunderbolts.

Garfield heeft het in de laatste jaren druk gehad. Zo keerde hij natuurlijk terug als Peter Parker/Spider-Man in Spider-Man: No Way Home en was hij te zien in films als Tick, Tick... Boom!, The Eyes of Tammy Faye en Mainstream.

Oscars
Toevallig deelden de acteurs eerder deze week voor het eerst het scherm tijdens de Oscars. Ze presenteerden samen de prijzen voor beste original en adapted screenplay. Hieronder kijk je dat fragment terug.



NieuwsFilm

meest populair