Nederlands acteur Nasrdin Dchar heel snel supergespierd

Nederlands acteur Nasrdin Dchar heel snel supergespierd

Christian Bale is er niks bij!

Christian Bale staat bekend als een heuse kameleon. De geliefde acteur verandert in enkele maanden tijd gigantisch voor een rol, of hij nu enorm hij moet komen of gigantisch af moet vallen. Nasrdin Dchar kan er echter ook wel wat van!

Dchar, geboren in 1978 in Steenbergen, Nederland, studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en begon zijn carrière als acteur bij diverse theatergezelschappen. Zijn grote doorbraak kwam echter met zijn rol in de film Rabat in 2011, waarvoor hij zelfs de Gouden Kalf voor beste acteur won.

Carriere
Sindsdien heeft de acteur de rollen voor het oprapen. Zo was hij ook te zien in o.a. Wolf en Mocro Maffia. Wanneer hij eens even niet acteert, deelt hij wel de nodige foto's en filmpjes op sociale media. Nu is het weer raak.

Op Instagram heeft Dchar meer dan 70.000 volgers, die hij nu trakteerde op meerdere kiekjes. De 44-jarige acteur is namelijk in enkele maanden tijd enorm gespierd geworden! In september woog Dchar nog bijna 80 kilo. Nu weegt hij zo'n 70 kilo en lijkt het hier voornamelijk om een grote spiermassa te gaan.

Kiekjes
Dchar deelde meerdere foto's van zijn indrukwekkende transformatie. Interesse? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair