Chantal Janzen over haar slippertjes en vreemdgaan

Chantal Janzen over haar slippertjes en vreemdgaan

De BN'er doet een boekje open over haar relaties.

Het komt wel vaker dat menig bekendheid kiekjes post op sociale media. Geliefde BN'ers, zoals o.a. Katja Schuurman, Yolante Cabau en Chantal Janzen, doen dit ook graag. Nu deelt laatstgenoemde weer eens een foto.

De 43-jarige Janzen zit niet stil. Ze is vaak op televisie te zien als presentatrice van de nodige programma's zoals Beat The Champions, maar acteert ook. Zo was ze o.a. te zien in de serie Divorce en de film Het Geheim. Daar blijft het echter niet bij.

&C
Janzen heeft ook haar eigen lifestylemerk, genaamd &C (oftewel 'And See'). Het is niet zo heel gek dus dat zij weer eens op de voorkrant pronkt van haar eigen magazine. De verhalen die ze in de nieuwe editie deelt zijn wel speciaal.

Zo zal zij het in het aanstaande nummer hebben over overspel, slippertjes en vreemdgaan. Janzen zegt dat ze zelf ook al dingen heeft gedaan achter de rug om van haar voormalige partners, maar dat ook zij zelf voor 'de gek werd gehouden'.

Tekst
Janzen deelt al een teaser op Instagram. Hier schrijft ze o.a.: "Of ik weleens met overspel te maken heb gehad? Zeker. In mijn eerste serieuze relatie heb ik het zelfs 'n keer zelf gedaan. En bedrog vanuit een partner naar mij toe? Ook.".

Bekijk haar Instagram bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair