Bizarre jurk tijdens Oscars zorgt ervoor dat het publiek geen bal ziet

Bizarre jurk tijdens Oscars zorgt ervoor dat het publiek geen bal ziet

Zangeres Tems blijft net onopgemerkt.

De Oscars zitten er voor dit jaar weer op, maar dat betekent niet dat er niet meer over gesproken wordt. Zo gaf Hugh Grant een behoorlijk vreemd interview maar was Jimmy Kimmel ook niet echt bepaald grappig. Nu zien we weer een beroemdheid voorbij komen met een wel erg bijzondere jurk.

Alle grote filmtalenten in Hollywood komen langs voor de Oscars. Iedereen zien er dan ook op z'n best uit. De mannen hebben smokings aan, terwijl de vrouwen jurken dragen van allerlei peperdure merken. Toch is het lang niet altijd even leuk om 'hierachter' te zitten.

Jurk
Op het internet doet nu een bijzondere foto de ronde. Het gaat hier om zangeres Tems. Zij droeg een bijzondere lange witte jurk , maar dat is wel pech voor de persoon achter haar...

De kans is namelijk zeer klein dat deze persoon ook maar iets heeft meegekregen van de avond, want de jurk is zo immens dat iedereen erachter niks gezien zal hebben.

Foto's
Hier werd ook een kiekje van gedeeld dat op Reddit te vinden is. Bekijk de foto hier. Tems zelf deelde ook nog meerdere plaatjes op haar Instagram-pagina. Deze staan hieronder.



NieuwsFilm

meest populair