Actrice Eva Mendes is prachtig in zomerse jurk op Instagram

Actrice Eva Mendes is prachtig in zomerse jurk op Instagram

Lekker aan het genieten van haar vakantie in Australië.

Behoorlijk veel filmtalenten delen maar wat graag filmpjes en kiekjes op sociale media. Eva Mendes is geen uitzondering op de regel. De Amerikaanse actrice van Cubaanse afkomst post nu weer eens iets op haar Instagram-pagina.

De 49-jarige schoonheid is de laatste jaren echter niet zo heel veel meer te zien in Hollywood. Ondanks het feit dat ze jarenlang een grote naam was en te zien was in diverse blockbusters zoals o.a. Ghost Rider, 2 Fast 2 Furious en The Place Beyond the Pines, doet ze het nu een heel stuk rustiger aan.

De reden
Heel erg gek is dit echter niet. Ze is al sinds 2011 samen met Ryan Gosling en hebben twee kinderen. Aangezien Gosling nog een behoorlijk drukke agenda heeft, liet Mendes al eerder weten meer tijd thuis door te brengen om zich zo te kunnen focussen op haar gezin.

Ondanks het feit dat we Mendes dus misschien dan wel minder zien, zorgt ze ervoor dat we haar zeker niet vergeten. Ze is namelijk behoorlijk actief op sociale media en op Instagram heeft ze toch maar liefst 3,8 miljoen volgers. Niet zo heel gek dus, dat ze vaker foto's en videootjes deelt met haar fans.

Nu weer
Ook nu is het weer raak. Mendes postte weer eens een prachtig kiekje. Het lijkt erop dat ze nu in Australië is, waar ze geniet van een boottochtje. Ze deelde namelijk een foto waarin ze een behoorlijk kleurrijke jurk draagt.

Interesse in het kiekje van de beeldschone Eva Mendes? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair