Mark Wahlberg laat zien hoe belachelijk gespierd hij is op Instagram

Mark Wahlberg laat zien hoe belachelijk gespierd hij is op Instagram

Hij deelt weer eens een videootje van zijn goddelijke lichaam.

Er lopen in Hollywood heel wat spierbundels rond. Denk bijvoorbeeld maar aan Dwayne 'The Rock' Johnson, John Cena en Chris Hemsworth. Niet zo heel gek, dat deze drie acteurs dan ook superhelden spelen. Als je kijkt naar het lichaam van Mark Wahlberg zou Marvel of DC hem ook wel een rolletje kunnen geven.

Wahlberg, o.a. bekend van sterk onthaalde films als The Departed en The Fighter, speelt normaal gesproken in zijn films altijd wel een of andere coole gozer, maar daar heeft hij ook wel de looks voor. Nu toont hij weer eens opnieuw aan hoe gespierd hij wel niet is.

Goddelijk lichaam
De acteur staat bekend als een fitnessfreak. Niet alleen zorgt hij enorm goed voor zijn lichaam, hij brengt ook graag de nodige uurtjes in het krachthonk door. Dat was al lang duidelijk, maar hij is nu toch wel echt absurd gespierd.

Wahlberg deelde weer eens een videootje op Instagram, iets dat hij wel vaker doet. Hij heeft namelijk maar liefst meer dan 21 miljoen volgers, maar iedereen is enorm onder de indruk van spieren. Vergeet niet, de acteur is inmiddels alweer 51 jaar oud, maar ziet er beter uit dan ooit!

Interesse in het filmpje van de uiterst gespierde Mark Wahlberg? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair