Nieuwe 'Transformers'-film bevat grootste gevecht ooit in de reeks

Nieuwe 'Transformers'-film bevat grootste gevecht ooit in de reeks

En dat zegt wat.

De geanticipeerde zevende 'Transformers'-film Rise of the Beasts belooft met de introductie van allerlei nieuwe soorten Transformers al spectaculairder te worden dan de voorgaande films. Nu vertelt producent Lorenzo di Bonavetura dat de film het grootste gevecht van de hele reeks bevat.

Groots
di Bonavetura sprak verleden week bij South by Southwest (SXSW) tijdens een panel van de film. Hij sprak hier over de grootschaligheid die mensen inmiddels verwachten van een 'Transformers'-film en hoe ze dit met visuele effecten en een bepaald gevecht zijn nagekomen:

"Veel mensen praten over schaal, als groot, ik denk aan groots en episch, en dat is waar we echt hard aan het pushen waren, zowel qua visuals, als bij een bepaald gevecht bepaald gevecht."

"Dit is een van de grootste gevechten die we ooit hebben gedaan. Dus we zijn ons er heel erg van bewust dat de ervaring die het publiek van ons verwacht die schaal is."

Nieuwe Transformers
Naast de vertrouwde Autobots en Decepticons gaan we in Rise of the Beasts zien hoe de Maximals, Terrorcons en Predacons zich bij de oorlog van de Transformers op aarde voegen.

Vijf verschillende groepen Transformers die het tegen elkaar opnemen is nog nooit eerder vertoond op het grote scherm en heeft alle potentie om het grootste gevecht in de filmreeks op te leveren.

Deze zomer uit
Je ziet Transformers: Rise of the Beasts vanaf 8 juni in de Nederlandse bioscopen. De film introduceert o.a. Ron Perlman en Michelle Yeoh als Optimus Primal en Airazor. Bekijk hieronder nog een de trailer.



NieuwsFilm

meest populair