Anne Hathaway valt op in glimmend jurkje op foto's van Versace

Anne Hathaway valt op in glimmend jurkje op foto's van Versace

Stralend of gewoon bijzonder opvallend?

Anne Hathaway is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. De actrice brak al door op jonge leeftijd en wist hoge ogen te gooien in films als Rachel Getting Married, Interstellar en Les Miserables. Ze werkt af en toe echter ook als model.

Menig bekend modemerk wil maar wat graag samenwerken met Hathaway, die meer is dan alleen maar een actrice. Ze is vandaag de dag 40 en ziet er nog steeds prachtig uit. Ze steelt dan ook vaak genoeg op menige rode loper de spotlights, maar of dat nu weer het geval is...

Opvallende outfit
Hathaway werd namelijk gespot op de Donatella Versace show in Los Angeles. De actrice was dan ook volledig gekleed in een peperdure outfit van dit merk, maar niet iedereen is een fan van haar outfit.

Toch krijgt ze voornamelijk complimenten. Binnen de kortste keren kreeg ze dan ook duizenden likes, maar dat is niet zo heel gek met bijna 28 miljoen volgers.

Eerlijk is eerlijk, opvallen doet ze zeker. Oordeel zelf maar met de onderstaande kiekjes, die Hathaway zelf deelde op haar Instagram-account.



NieuwsFilm

meest populair