Regisseur baalt van 'Shazam!-spoilers van Warner Bros.

Regisseur baalt van 'Shazam!-spoilers van Warner Bros.

De tv-spots en andere promo's verraden al teveel over de DC-film.

Over een paar dagen is het alweer tijd voor de volgende film in het DC Extended Universe. Vanaf woensdag draait namelijk het vervolg op Shazam! met de titel Shazam! Fury of the Gods. De regisseur laat via Twitter weten te balen van Warner Bros.

In niet zoveel woorden geeft David F. Sandberg aan dat er op dit moment veel spoilers online te vinden zijn. Maar ook op televisie. Er verschijnen uiteraard heel wat commercials met beelden uit de film.

Kijk geen TV
"Er zijn nu enkele grote Shazam-spoilers te vinden. Als je 'fresh' de film wil zien, ga dan niet online en kijk tv-reclames... Sowieso een goed advies," schrijft Sandberg in een tweet. De regisseur heeft zich wel vaker kritisch uitgelaten over spoilers in de promotieactiviteiten van Warner Bros.

Let op: SPOILERS!!
Wil je onbevangen de DC-film gaan kijken, lees nu dan nu niet verder. Er volgt nu namelijk een dikke vette SPOILER na onderstaande Insta-post.


Andere grote held in Shazam 2
De regisseur lijkt vooral niet blij te zijn dat de cameo van Gal Gadots Diana Prince / Wonder Woman al verraden is in een recente tv-trailer.

NieuwsFilm

meest populair