Waarom zien we de bloedmooie Grace Van Dien (Stranger Things) helemaal niet meer?

Waarom zien we de bloedmooie Grace Van Dien (Stranger Things) helemaal niet meer?

Helaas is het lang niet altijd even leuk voor haar geweest...

Grace Van Dien, voornamelijk bekend van het vierde seizoen in Stranger Things, is nog maar bijzonder weinig te zien in films en series. Nu legt de 26-jarige actrice uit hoe dit komt.

Van Dien wordt voor menig project gevraagd, maar ze zegt deze allemaal af. Hier krijgt ze wel wat kritiek voor, aangezien de nodige mensen enkel en alleen kunnen dromen van een baan in Hollywood. Toch is het volgens haar allemaal niet zo rooskleurig als velen denken.

Iets anders
Van Dien is nu full time aan het streamen. De reden hiervoor? Ze heeft minder leuke ervaringen gehad op de nodige filmsets, iets waar zij zich nu, tijdens een van haar recente streams, over uitlaat.

Zo zegt ze: "Ik heb met sommige mensen samengewerkt waarvan ik later spijt kreeg. Het heeft me lang niet altijd goed gedaan. Op een gegeven moment werd ik zelfs door een producent gevraagd voor een trio met hem en zijn vriendin..." Bekijk de clip waarin ze zich erover uitlaat hieronder.



Afstand
Dit heeft ervoor gezorgd dat Van Dien heeft gekozen voor iets heel anders te gaan. Al eerder liet Joseph Quinn (Eddie Munson in Stranger Things) weten dat hij het afgrijselijk vond dat 'internettrollen' kritiek hebben op de actrice en haar keuzes.

NieuwsFilm

meest populair