Je gelooft niet hoe klein 'Game of Thrones'-ster Maisi Williams is

Je gelooft niet hoe klein 'Game of Thrones'-ster Maisi Williams is

Misschien wel een van de kleinste actrices in Hollywood.

Er komen de laatste tijd wel vaker berichten langs op FilmTotaal over kleine actrices. Dit weten ze bijna allemaal goed te verbergen, dus misschien weet jij ook niet hoe klein Maisie Williams eigenlijk is.

Williams werd al wereldberoemd toen ze pas 14 was. Ze wist toen namelijk een van de hoofdrollen te bemachtigen in [i]Game of Thrones/i]. Gedurende alle acht seizoenen speelde ze Arya Stark, een van de geliefdste personages onder de fans.

Meer
Daar blijft het niet bij. Ze dook ook op in andere projecten, zoals de Marvel-film The New Mutants en de serie Cyberbully. Ook werkt de 25-jarige Williams af en toe als model. Ze deelt namelijk wel vaker kiekjes op sociale media, waarin ze samenwerkt met grote modehuizen.

Recentelijk was het nog raak, toen ze werd gespot op de recente modeshow van Dior, waar zij Vogue vertegenwoordigde. Ze deelde meerdere foto's op haar Instagram-account, waar ze bijna 10 miljoen volgers heeft.

Maar toch...
Sommige grote merken vinden Williams echter iets te klein. Ze is namelijk maar 1m55 (en dus precies even 'groot' als Jenna Ortega). Williams heeft hier zelf niet echt heel veel moeite mee, al geeft ze wel toe dat ze soms wel wat groter zou willen zijn.

Zo zei ze al eerder: "Ik vind het geweldig om samen te werken met grote modemerken. Ze maken dan speciaal een jurk voor mij, want het is voor mij bijna onmogelijk om iets te vinden in de kledingwinkel omdat ik zo klein ben". Hieronder is het goed te zien.



NieuwsFilm

meest populair