Victoria Koblenko toont haar zachtheid op het strand op Insta-foto

Victoria Koblenko toont haar zachtheid op het strand op Insta-foto

Ze is niet alleen sterk, ze wil ook gewoon 'vrouw zijn'.

Actrice en celeb Victoria Koblenko deelt op Instagram niet alleen de nodige sensuele foto's van zichzelf. Ze geeft namelijk ook redelijk vaak haar mening en dat is natuurlijk ook wel eens fijn.

In een nieuwe post van gisteren ging ze in op Internationale Vrouwendag. "Vandaag zie ik zo vaak het woord 'sterk' in combinatie met het woord vrouw dat ik een sterke behoefte krijg dat woord nader te definiëren. Wat is sterk?" schrijft ze.

Vrouwelijk
De actrice uit onder meer F*ck de liefde 2 gaat daarop door en laat ook weten dat ze vrouwen ook gewoon gewaardeerd mogen worden om hun "vrouwelijke eigenschappen".

En zo is dat natuurlijk. "Zachtheid, tederheid, elegantie, intuïtie, in contact staan met 'the flow' is ook een bron van sterk zijn, uhhhh van vrouw zijn. En niet alleen vandaag 🙏🏻".

Opvallende foto
De mening gaat gepaard met een zomerse foto. Een krachtige foto. Maar ook een foto van gewoon een mooie vrouw. We zien Victoria op het strand staan in bikini en ze toont daarmee niet alleen haar kracht, maar ook haar vrouwelijke fysieke eigenschappen.


De foto van de 42 jarige Victoria Koblenko zien? Check deze dan hier op haar Instagram.

Bekijk de afbeeldingKim Feenstra in string
Kim Feenstra slechts in een string op bed op Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingSylvie Meis in bikini
Sylvie Meis laat zich in uitdagende rode bikini zien op Instagram


NieuwsFilm

meest populair