Jenna Ortega bewijst opnieuw hoe briljant zij is op de filmset

Jenna Ortega bewijst opnieuw hoe briljant zij is op de filmset

Jenna vertelt dat zij nog niet eerder meemaakte, dat zij zo voor haar karakter op moest komen

Jenna Ortega bewijst opnieuw hoe briljant en toegewijd zij is op de filmset. De actrice uit Scream 6 dook zo goed in haar personage Wednesday van de gelijknamige Netflix-serie, dat zij veel scenario's eigenhandig herschreef. Soms lichtte zij de schrijvers niet eens in.

In een uitzending van The Armchair Expert Podcast vertelt de 20-jarige: "Ik dacht dat Wednesday donkerder zou zijn. Toen ik alles voor de hele serie doorlas, begreep ik dat het bedoeld is voor een jonger publiek. Ik moest op mijn strepen staan om sommige dingen niet te doen."

Veel gedoe
Jenna gaf al eerder aan dat zij veel gedoe op de set had, en zeker de eerste maand. Ze kon niet geloven wat zij las in het script en vertelt verder: "Te zien aan hoe Wednesday zou moeten zijn, zou zij niet zeggen dat haar feestjurk prachtig is. Ook zou zij niet in een driehoeksverhouding zitten."

Jenna vertelt dat zij nog niet eerder meemaakte, dat zij zo voor haar karakter op moest komen. Zij besluit met: "Ik nam haar in bescherming en heb vaak 'nee' gezegd. Op een gegeven moment was het zo normaal dat ik het scenario herschreef, dat ik het soms vergat te melden. En dan moest ik in overleg."

Meer diepgang
Jenna wilde haar karakter meer diepgang meegeven, omdat zij wist dat tieners een vlak personage niet interessant zouden vinden. Ze had gelijk, want de serie is een ongelooflijk succes. Ze brengt overigens altijd en in elke rol een hoop ervaring mee - en durft zich uit te preken.

Meer staat hier in het artikel bij Variety. Hieronder deelt Jenna Ortega een Instagram-bericht van de première van haar nieuwste film.



NieuwsFilm

meest populair