Zo rijk is Chris Rock uit 'Amsterdam' en 'Selective Outrage'

Zo rijk is Chris Rock uit 'Amsterdam' en 'Selective Outrage'

Chris Rock is naast komiek ook acteur, stemacteur, schrijver, presentator, producer en regisseur

Chris Rock is naast komiek ook acteur, stemacteur, schrijver, presentator, producer en regisseur. De nu 58-jarige ster is al meer dan 40 jaar 'stand up comedian' en verschijnt in films als Amsterdam, documentaires als Summer of Soul en stand up specials als Selective Outrage.

Chris Rock behoort tot een van de best betaalde en meest populaire komieken ter wereld. Aan slechts een comedy special kan hij meer dan 10 miljoen Amerikaanse dollars verdienen. Zijn nettowaarde wordt geschat op 60 miljoen Amerikaanse dollars. Chris Rock is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Chris Rock is geboren in 1965 in Zuid-Californië, Amerika. Hij groeide op in New York en werd erg gepest op 'witte' scholen, waardoor hij stopte met de middelbare school en ging werken in restaurants en clubs. Ook pakte hij af en toe een rolletje in series en films.

In de jaren 90 raakte Chris bekend door de show Saturday Night Live. Ook films met hem, zoals The Longest Yard, de Madagascar-films en Grown Ups deden het goed, net als zijn sitcom Everybody Hates Chris. Hij verscheen laatst in de film Amsterdam en heeft nog meer projecten gepland staan.

Meer vermogen
Chris Rock verdient miljoenen aan zijn stand up tournees. Ook zijn Netflix-specials doen het goed en leveren hem per keer zo'n 20 miljoen op. Zijn nieuwste special is uitgebracht in 2023, genaamd Selective Outrage, en zou hem zelfs 40 miljoen opbrengen.

Chris produceert, regisseert en schrijft verschillende shows. Hij wordt overladen met Oscars en Emmy's voor zijn werk en heeft al meerdere keren een Oscar show gepresenteerd. Meer over zijn vermogen staat hier bij Celebrity Networth.

Hieronder staat een YouTube-video van The View, waarin zijn nieuwste special wordt besproken.



NieuwsFilm

meest populair