Fantheorie over de scifi-film '65' ontkracht door Adam Driver

Fantheorie over de scifi-film '65' ontkracht door Adam Driver

Driver geeft duidelijkheid over de setting.

Volgende week komt de nieuwe scifi-film 65 uit in de Nederlandse bioscopen. Hoofdrolspeler Adam Driver onthult in een nieuw interview dat de prehistorische setting van de film niks te maken heeft met tijdreizen en er een ander sci-fi-concept de reden is achter de setting.

Let op: dit artikel bevat mogelijk spoilers voor 65!

Tijdreizen
Sinds de verschijning van de eerste trailer van 65 gaan er al theorieën in de rondte dat tijdreizen de reden is dat de personages belanden in de prehistorische setting. Adam Driver onthulde in een interview met Digital Spy de daadwerkelijke reden achter de setting:

"Er zit geen tijdreizen is, het is een paralelle wereld die 65 miljoen jaar geleden bestond, leek het een heel grote conceptfilm met net genoeg ruimte om iets emotioneels en familiegerichts te doen over twee mensen die elkaar hadden verloren"

Bijna uit
65 is vanaf 16 maart te zien in de Nederlandse bioscopen. Hieronder bekijk je de veelbesproken trailer nog eens. De film is geproduceerd door iconische regisseur Sam Raimi (Evil Dead, Spider-Man) en geschreven door de mensen achter A Quiet Place.



NieuwsFilm

meest populair