Zendaya geeft zichzelf helemaal prijs op Insta-foto's

Zendaya geeft zichzelf helemaal prijs op Insta-foto's

De Dune-actrice is werkelijk waar prachtig.

De Amerikaanse superster Zendaya zal de komende jaren nog veel van zich laten horen, en zien natuurlijk. Sinds enkele jaren weet ze namelijk op verschillende fronten vele mensen wereldwijd te bereiken met onder meer de Spider-Man en Dune-films en uiteraard haar goed gevolgde Instagram.

Ze was te zien in de drie Spider-Man-films met Tom Holland en ze had ook belangrijke rollen in Dune, The Greatest Showman en Space Jam: A New Legacy. Ook is ze te zien in de hitserie Euphoria van HBO Max.

Dit jaar zal ze in ieder geval opduiken in twee bioscoopfilms, namelijk Challengers van Luca Guadagnino en Dune: Part Two van Denis Villeneuve. In de laatste film speelt ze opnieuw de Fremen Chani. De film staat gepland voor november.

Adembenemend op Instagram
"Kijk eens wie er met mij meeging naar Parijs," schrijft de in Oakland, Californië geboren veelzijdige Zendaya, die voluit Zendaya Maree Stoermer Coleman heet.

We zien Zendaya in een ongetwijfeld peperduur outje met een opvallend printje. Ze staat, ligt en zit op een trap. Ook zien we vermoedelijk haar huisdier, een zwart hondje. Die is ook mee naar Parijs.


Zien hoe de 24 jarige Zendaya eruit ziet in haar outfitje? Check de foto's op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingElise Schaap
'Undercover'-actrice Elise Schaap laat haar jurkje zakken

Bekijk de afbeeldingVanessa Hudgens
Wulpse Vanessa Hudgens toont lichaam in de vrije natuur


NieuwsFilm

meest populair