Bikkelharde thriller 'Kompromat' onthult zijn eerste trailer

Bikkelharde thriller 'Kompromat' onthult zijn eerste trailer

Een onschuldige Fransman wordt de Most Wanted-man van Rusland

Gilles Lellouche, de geliefde Franse acteur, heeft al in heel wat films gespeeld. Enige tijd geleden tekende hij voor de hoofdrol in Kompromat waar nu de trailer van is verschenen. Eerlijk is eerlijk, deze ziet er veelbelovend uit.

De film werd gemaakt door Jérôme Salle (o.a. bekend van Zulu met Forest Whitaker en Orlando Bloom en het Largo Winch-tweeluik) en vertelt het ongelofelijke maar deels waargebeurde verhaal van Mathieu, wiens leven op een dag drastisch verandert.

Verhaal
Mathieu werkt in Rusland voor de Alliance Francaise, maar wordt op een dag gearresteerd en in de gevangenis gegooid. Hij wordt verdacht van het verspreiden van pornografisch materiaal op het internet, maar ondanks het feit dat hij onschuldig is, wordt er niet naar hem geluisterd.

Zijn advocaat kan niks betekenen en zegt Mathieu dat hij hoe dan ook jarenlang achter slot en grendel zal verdwijnen, tenzij hij probeert te ontsnappen. Mathieu zet het op een rennen en probeert het land uit te komen, terwijl de FSB, de directe opvolger van de KGB, de jacht op hem opent.

Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair