Zo rijk is Jamie Lee Curtis uit 'Halloween Ends' en 'True Lies'

Zo rijk is Jamie Lee Curtis uit 'Halloween Ends' en 'True Lies'

Jamie Lee Curtis is naast actrice ook producer, stemacteur, auteur en blogger

Jamie Lee Curtis is naast actrice ook producer, stemacteur, auteur en blogger. Zij is het meest bekend uit de Halloween-films. De eerste film maakte zij in de jaren 70. De laatste in de reeks, genaamd Halloween Ends, kwam uit in 2022.

De 64-jarige ster speelt voornamelijk in horrorfilms en komedies, zoals True Lies. Daarnaast is zij ook te zien in televisieseries. Haar nettowaarde, samen met haar man, Christopher Guest, wordt op 60 miljoen Amerikaanse dollars geschat. Jamie Lee is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Jamie Lee Curtis is geboren in 1958 in Santa Monica, Amerika. Haar ouders zijn de bekende filmsterren Tony Curtis en Janet Leigh. Jamie Lee studeerde eerst rechten, maar veranderde die studie halverwege naar drama.

In 1978 was zij voor het eerst in een film te zien, de horrorfilm Halloween. Zij volgde dit op met andere films als The Fog, Prom Night, Trading Places en A Fish Called Wanda. Veel van haar rollen werden goed ontvangen, terwijl zij gestaag door bleef acteren. Een aantal andere hits zijn True Lies, Knives Out en Everything Everywhere All At Once.

Meer vermogen
Jamie Lee bezit onder meer een huis in Santa Monica. Meer vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Een interview met Jamie Lee naar aanleiding van de SAG-awards staat hieronder in een YouTube-video van ET.



NieuwsFilm

meest populair