Vrouw van zieke Bruce Willis geeft waarschuwing af

Vrouw van zieke Bruce Willis geeft waarschuwing af

Emma Heming Willis wil niet dat de paparazzi achter hem aangaat.

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan heb je waarschijnlijk gehoord dat Bruce Willis niet meer acteert. Bij de Pulp Fiction-acteur werd recentelijk frontotemporale dementie vastgesteld en vorig jaar nog afasie, maar de paparazzi zitten nog steeds achter hem aan. Zijn vrouw zegt dat dit nu eens gedaan moet zijn.

Emma Heming Willis heeft deze vervelende fotografen nu via sociale media een bericht gestuurd, in de hoop dat ze de familie eens met rust gaan laten. Zo begint ze: "Ik schrijf dit bericht voor de fotografen en de cameramensen die proberen exclusieve beelden van mijn echtgenoot te maken als hij buiten is: houd afstand".

Vervelend
Nu dat hij ziek is wil Emma dat ze hem rust en ruimte geven. Zo vervolgt ze: "Ik weet dat het jullie werk is, maar misschien moeten jullie gewoon even afstand houden".

"Roep alsjeblieft niet meer naar mijn echtgenoot om hem te vragen hoe het gaat. Geen 'woohoo' of 'yippee ki yay' meer, gewoon niet meer doen" verwijst ze naar een bekende uitspraak uit de Die Hard-films. "Geef hem ruimte en gun het ons om hem gewoon veilig van A naar B te krijgen".

De reden
Emma zal waarschijnlijk nu met dit bericht komen, aangezien het koppel voor het eerst sinds weken recentelijk de deur uit ging, maar meteen gevolgd werden door paparazzi die probeerden het zeldzame openbare optreden van de acteur vast te leggen.

Emma voelt zich niet alleen ongemakkelijk, ze vindt het ook niet veilig. Zo eindigt ze door te zeggen: "Aan andere zorgverleners of specialisten in dementiezorg die door deze wereld navigeren... Heb je tips of advies over hoe je je dierbaren veilig kunt begeleiden? Deel het dan hieronder".

Zie haar bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair