Kevin Bacon loopt een deel van zijn filmcarrière door met toffe merchandise op Insta

Kevin Bacon loopt een deel van zijn filmcarrière door met toffe merchandise op Insta

De video is erg bijzonder en vooral informatief voor zijn filmfans

Het is hartverwarmend hoe leuk Kevin Bacon het vindt om op Instagram en TikTok contact te houden met zijn volgers. Hij deelt van alles op social media. De video hieronder is erg bijzonder en vooral informatief voor zijn filmfans.

De 64-jarige ster vertelt, dat hij al eerder in zijn opslag dook om verschillende petten van films te tonen. Nu heeft hij andere, toffe merchandise gevonden: T-shirts. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn informatie is top, want hoe vaak vertelt een acteur zelf over zijn filmcarrière?

Erg trots
Zo start hij met een t-shirt van The Woodsman, waar hij erg trots op is, maar niet aanbeveelt aan kinderen. Daarna draagt hij een regenjas. De jas is doorzichtig en is natuurlijk bedoeld voor zijn film Hollow Man. Weer een mooi t-shirt is voor de familiefilm My Dog Skip, die hij van harte aanraadt aan kinderen en honden.

Zelf is hij erg trots op het spannende Stir of Echoes, een enge film die onder de radar is gebleven. Ook draagt hij een shirt van Wild Things waar alles lekker wild aan toe gaat. Hij sluit af met Telling Lies in America, een film die meer een cult classic is.

Lekker aanbevelen
Als meer acteurs zo fijn hun werk zouden aanbevelen, zou social media nog meer de moeite waard zijn. Het regent dan ook reacties van volgers bij zijn Instagram-bericht. En ja, een aantal hebben weer wat films te kijken - ook al besprak Kevin een heel klein deel van zijn filmrollen.



NieuwsFilm

meest populair