3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Dobkin | Cast: Will Ferrell, Rachel McAdams, Dan Stevens, e.a. | Kijk direct
Zanger Lars droomt al heel zijn leven over een deelname aan het Eurovisie Songfestival. Samen met zijn jeugdvriendin Sigrit en hun band Fire Saga krijgt hij dan eindelijk de kans om namens IJsland mee te doen aan het grote liedjesfestijn. Lars en Sigrit zijn niet bepaald de slimste van de wereld, maar proberen ondanks alle tegenslagen het beste van de wedstrijd te maken.



Hanna (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Saorise Ronan, Cate Blanchett, Eric Bana, e.a. | Kijk direct
De tiener Hanna groeit geïsoleerd op en wordt door haar vader getraind als huurmoordenaar. Ze verlangt echter naar een normaal leven. Wanneer haar vader haar op een missie stuurt, komt ze flink in de problemen. Hanna krijgt de CIA achter haar aan. Ook wordt ze geconfronteerd met een aantal onthullingen die haar over alles in haar leven doen laten twijfelen.



The Mitchells vs. the Machines (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Rianda en Jeff Rowe | Cast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, e.a. | Kijk direct
De slimme spraakassistente Pal is uit op wraak nu zij door een update dreigt te verdwijnen. Katie Mitchell, een kunstzinnig buitenbeentje, wordt toegelaten tot de filmacademie en moet daarom verhuizen. Haar vader Rick staat erop dat de hele familie meereist om haar daarnaartoe te brengen. Maar dan breekt onderweg de robotapocalyps uit. Aan de Mitchells om de wereld te redden.



NieuwsFilm

meest populair