Het gaat nu wel heel snel met 'Hellboy: The Crooked Man'

Het gaat nu wel heel snel met 'Hellboy: The Crooked Man'

Productie gaat komende weken al van start.

Millennium Media laat er geen gras over groeien als het aankomt op de ontwikkeling van hun 'Hellboy'-reboot. Eerder deze week werd al bekend dat Jack Kesy de hoofdrol ging spelen, maar nu zijn ook de volgende twee castleden bekend.

Nieuwe castleden
Jefferson White (Yellowstone) en Adeline Rudolph (Resident Evil) hebben zich bij de cast gevoegd van Hellboy: The Crooked Man als Tom Ferell en Bobbie Jo Song.

The Crooked Man
Deze derde iteratie van 'Hellboy' gaat het wat anders aanpakken dan de films met Ron Perlman en David Harbour. De film gaat namelijk het verhaal van The Crooked Man verfilmen. In het verhaal is Hellboy met een rookie BPRD agent gestrand in Appalachia in de jaren 50.

Daar ontdekken ze een kleine gemeenschap achtervolgd door heksen, geleid door een lokale duivel met een verontrustende connectie met Hellboy's verleden: The Crooked Man.

Bijna van start
De film wordt geregisseerd door Brian Taylor (Crank). Het script wis geschreven door Chris Golden en de bedenker van Hellboy; Mike Mignola. De opnames van de film gaan ergens in de komende weken al van start in Bulgarije.



NieuwsFilm

meest populair