Sofia Vergara steelt de show in stijlvol jurkje op Instagram

Sofia Vergara steelt de show in stijlvol jurkje op Instagram

Ze ziet er weer prachtig uit.

Sofia Vergara is niet alleen een bekende actrice, de Colombiaanse schoonheid is ook een bekend fotomodel. Gek is dit niet, want ze ziet er nog steeds fantastisch uit. Dat toont ze nu weer eens aan.

De actrice, o.a. bekend van de serie Modern Family maar ook van films als Wild Card en Hot Pursuit, werd afgelopen zomer 50. Dat betekent echter niet dat ze stil zit. Op sociale media deelt ze vaker kiekjes en filmpjes van al haar werk en nu is het weer raak.

Evenement
Vergara dook op op de speciale rode loper georganiseerd voor de aanstaande 90ste verjaardag van Hollywood-icoon Carol Burnett. Ondanks het feit dat de laatstgenoemde dus de grote ster van de avond was, wist Vergara alle camera's naar zich toe te trekken.

Eerlijk is eerlijk, dit valt ook wel te begrijpen. Ze ziet er namelijk weer eens prachtig uit, deze keer in een strakke uitgesneden jurk en hoge hakken. Ze geeft behoorlijk wat prijs, maar daar hebben wij en haar Instagram-volgers geen probleem mee. Ze werd dan ook bedolven onder de complimenten.

Interesse in de mooie kiekjes van Sofia Vergara? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair